Media & Minnebrieven

Café de Minnaar heeft het fijne intieme karakter van een buurtcafé, met nèt dat beetje meer. Hierdoor weten niet alleen buurtbewoners de weg naar het café te vinden, maar ook mensen van ver daarbuiten.

Er is veel geschreven over en in het café. Niet alleen door de media, maar vooral ook door de bezoekers van ons café.

In de media

Column Ronald Giphart

Café de Minnaar overgenomen door uitbaters café Mulder

De Minnaar van de Rozenstraat is niet alleen een café met een mooie naam, het heeft ook een heel divers publiek. Anja Wassenaar zegt haar café met een beetje liefdesverdriet vaarwel. ,,Het is in goeie handen’’, zegt ze over haar opvolgers Floris en Larissa Brummel-van Duuren van café Mulder.

Terassen uit de buurt

In het centrum van Groningen vind je ontelbaar veel terrasjes. Heerlijk, want we genieten allemaal graag van een drankje in de zon. Maar we moeten ook de terrassen in de buitenwijken niet vergeten. Deze terrassen zijn vaak wat kleiner, maar zeker niet minder gezellig. Daarom een overzicht van heerlijke terrasjes in de verschillende wijken van Groningen.

Ondernemer uit de buurt: Café de Minnaar

Café De Minnaar, in de buurt en voor de buurt. Toen ik nog in het hofje naast De Minnaar in de Kleine Rozenstraat woonde, mocht ik van mezelf alleen onder begeleiding naar dit relaxte café, het zou me anders te veel geld kosten. Ach, De Minnaar…, ik ga ervan uit dat eigenlijk iedereen in de buurt dit café wel kent. Een interview met Floris en Larissa van café de Minnaar

Café de Minnaar een van de spelletjescafés van Groningen

Er zijn in Groningen heel wat leuke cafés te vinden waar je terecht kunt voor leuke spelletjes en een lekker drankje.  Je hoeft alleen nog maar te kiezen welk spelletje je wilt spelen. Wordt het Catan, Koehandel of een ouderwets potje Monopoly?

Minnebrieven en andere publicaties

Café de Minaar als filmset

Weer Samen, een korte film noir van Jelle Buning

Gemaakt voor de Cine Challenge 2021

Al tien jaar dezelfde Minnaar

Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Café de Minnaar van de Rozenstraat is er een bundel uitgegeven met verhalen en gedichten over het café

Loading...